Keşap Ziraat Odası > Haberler > Trabzon Ziraat Odaları, Samsun Ziraat Odaları, Ordu Ziraat Odaları ve Giresun Ziraat Odaları Başkanları ile çiftçi gruplarının katılımıyla Altınordu Ziraat Odasında basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Odamızı temsilen Oda Başkanı Abdullah ŞAHİN ve Oda personeli katılmıştır.  Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri  Arslan SOYDAN ve Hasan KOZOĞLU’nunda katılımıyla düzenlenen toplantıda ; TMO ‘nun fındık alımı,  fındık fiyatları,  fındık piyasası sorunları, ve çiftçinin beklentileri üzerinde durulmuştur.