Keşap Ziraat Odası > Haberler > Keşap Ziraat Odamız bünyesinde bulunan Organik Tarım Üretici Gurubu Eğitim ve bilgilendirme toplantısı 27.09.2017 tarihinde odamızda yapılmıştır

Giresun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ve Giresun Üniversitesi Fındık Eksperliği Bölümü öğretim görevlilerinin de katıldığı eğitim toplantımıza katılan çiftçilerimize Organik Tarım, ÇATAK Projesi organik fındığın pazarlanması ve diğer tarımsal konularında bilgi verilmiştir.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah ŞAHİN’de toplantıda yaptığı konuşmada üreticilerimizin sahip oldukları organik fındığın piyasa değerinin diğer fındıklara göre yüksek olduğundan ve pazarlanması konusunda çalışma yapıldığından, üreticilerimizin  organik tarıma yönelmesinin öneminden ve sertifika alımı sürecinden bahsetmiştir.