Keşap Ziraat Odası > Haberler > KEŞAP ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN BUDAMA EĞİTİMİ DÜZENLENMİŞTİR.

KEŞAP ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN BUDAMA EĞİTİMİ DÜZENLENMİŞTİR.

Keşap Ziraat Odamız tarafından yöre çiftçilerimize yönelik 01-02-03 Ekim 2018 tarihlerini kapsayan budama eğitimi düzenlenmiştir. Eğitim Emekli Öğretim görevlisi Ziraat Mühendisi Ali KAYA tarafından teorik ve uygulamalı olmak üzere iki alanda verilmiştir. Yöre çiftçilerimizin yoğun katılımlarının olduğu eğitimiz sonucunda katılan çiftçilere Oda Başkanlığımız tarafından katılım belgesi düzenlenmiştir.

Yönetim kurulu Başkanımız Abdullah ŞAHİN eğitime katılan çiftçilere ayrı ayrı teşekkür ederek, fındık bahçelerinde budamanın üretimin öneli bir ayağını oluşturduğunu, ancak bu konuda çiftçilerimizin yeterince eğitimli olmadığını, bu açığı kapatmak için böyle bir eğitim düzenlediklerini , bu tip eğitimlerin süreceğini ve yapılan eğitimiz çiftçilerimize çok yararlı olduğunu beyan etmiştir.