Keşap Ziraat Odası > Haberler > KEŞAP ZİRAAT ODASI TARIM DANIŞMANLARI IPARD PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİNDE

KEŞAP ZİRAAT ODASI TARIM DANIŞMANLARI IPARD PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİNDE

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında imzalanan protokol gereğince 3.grup eğitim programında yer alan Keşap Ziraat Odası Başkanlığı Tarım Danışmanları 5-9 Mart 2018 tarihleri arasında Ankara Tzob Otel konferans salonunda düzenlenen IPARD PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİNİ başarı ile tamamlayarak program sonrasında katılım belgelerini düzenlenen sertifika töreninde teslim aldılar.

Tarım Danışmanları adına konuşma yapan Keşap Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin bu eğitimin Keşaplı çiftçilerimiz için hayırlı olacağını düşünüyor ve projeleri olan tüm çiftçileri odamıza bekliyoruz. Odamızın hizmet kalitesini devamlı yükseltiyoruz ve yükseltmeye devam edeceğiz. Tarım danışmanlarımız adına düzenlenen böyle eğitimler bizleri de memnun ediyor. Bakanlığımızın bu eğitimleri sürekli hale getirip çalışmalar yapması ülke tarımını da farklı yerlere getirecektir. Bizler Keşap Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri olarak proje yapmak isteyen üreticilerimiz her zaman yanındayız diyerek sözlerini tamamladı.