Keşap Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS

SERA

Türkiye Ziraat Odaları Birliğimiz tarafından Ziraat Odalarından ; şehirlerde yaşayan ve eğitim gören çocuklarımızın, tarımın en önemli unsuru olan toprakla bağının azalması nedeni ile  öğrenim çağındaki  çocuklarımızın odalarımızca; soframıza gelen ürünlerin nasıl üretildiği ve yetiştirildiğinin uygulamalı olarak öğretilmesi ve tarımsal faaliyetlerin sevdirilmesi  ile ilgili projeler hazırlanması istenmiştir.

Bu kapsamda, Keşap Ziraat Odası olarak ilçemizde faaliyet gösteren Şehit Serkan YILMAZ Anaokulu bahçesine eğitim serası kurulmuş olup, çocuklarımızın eğitimine hazır hale getirilmiştir. Keşap Belediye Başkanlığı’nında katkılarıyla hazırlanan seramızda  Covid-19 pandemisi nedeniyle eğitime ara verilmiş olup, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin başladığı dönemde çocuklarımıza eğitim seramızda tarım hakkında uygulamalı eğitimler verilecektir.

Hazırlıkları tamamlanan eğitim seramızı Keşap Kaymakamımız Sayın Çetin KILIÇ, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EMÜR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Salih AYKIT ziyaret etmişlerdir.