Keşap Ziraat Odası > Duyurular > KEŞAP ZİRAAT ODASI EĞİTİM SEMİNERİ

KEŞAP ZİRAAT ODASI EĞİTİM SEMİNERİ

EĞİTİM SEMİNERİ

Keşap Ziraat Odamızca, çiftçilerimizin  tarımda teknolojik gelişmeleri öğrenmek ve  pazarlama organizasyonlarını  yakından takip edebilmeleri açısından eğitilmeleri  amacı ile,  ‘’BAHÇEDE İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ PROJESİ’’ kapsamında 16.07.2014 tarihinde  Keşap Onur Düğün Salonunda  eğitim semineri düzenlenecektir.

Seminere konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi öğretim üyeleri: Prof.Dr Veli ERDOĞAN, Prof.Dr Erdoğan GÜNEŞ ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı  Prof Ahmet ÇOLAK katılacaklardır.

Seminerin program akışı aşağıda sunulmuş olup tüm çiftçilerimiz davetlidir.

PROGRAM AKIŞI

10:00 Açılış

10:00-10:15 İstiklal Marşı Saygı Duruşu

10:15:10:30 Açılış ve Protokol Konuşması

10:30-11-30 Prof. Dr. Veli ERDOĞAN

( Ankara Üniverstesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi )

-Türkiye’de işletme büyüklüğüne göre çiftçi sayıları ve Doğu Karadeniz’de tarım.

-Ekolojik tarım ve Organik-İyi Tarım Çalışmaları ve tarımda izlenebilirlik.

-Fındık Üretimi yapanların alternatif ürün yetiştirme imkanları.

11:30-12:30 Prof Dr.Erdoğan GÜNEŞ

( Ankara Üniverstesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi

• Tarım işletmelerinin ekonomik durumlarının geliştirilmesi.
  • Fındığın Üretici birlikleri ve meslek odaları tarafından pazarlanması ve pazarlama satratejileri,
  • Tarımda iletişim.

12:30-13:00     Anlatılan konularla ilgili soru cevaplar ve sohbet

13:00-14:00 Prof Dr.Ahmet ÇOLAK