Keşap Ziraat Odası > Haberler > KEŞAP ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENMİŞTİR.

Keşap Ziraat odası başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya  Kadınlar günü münasebeti ile    kadın çiftçilere yönelik düzenlenen  program düzenlenmiştir.  Düzenlenen programda  kadın çiftçilere hitap eden Oda yönetim kurulu başkanı Abdullah ŞAHİN,   yaptığı konuşmada; kadının emeği ile yeşeren Karadeniz’in çalışkan  emekçi kadınlarının her zaman yanında olduklarını belirtti. Üçayların başlangıcı olan mübarek Cuma günü ve Dünya kadınlar gününü bir arada yaşamanın ayrıca mutlu ettiğini, baş tacı kadınlarımız ve emekçi kadın çiftçilerimizin  her zaman yanında ve destekçisi olduklarının bir göstergesi olarak bu günü kadın çiftçilerle kutlamak amacıyla bir araya geldiklerini ve bundan sonrada bir gün değil hergün  başta kadın çiftçiler olmak üzere bütün emekçi kadınlarımızın destekçisi olmaya devam edeceklerini söylemiştir.